Aplikace krajského zřízení na příkladu Pardubického kraje - Malá, Miroslava (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá uplatněním právních institucí zákona o krajích na příkladu Pardubického kraje.
The application of regional administration using the example of the Pardubice region
Keywords: kraje; Pardubický kraj; Státní správa; územní zřízení; Územní samospráva