Osoba mladistvého v trestním právu - Kislingerová, Kamila (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá osobou mladistvého v trestním právu. Vymezuje pojem kriminality mladistvého a mládeže, především postavení mladistvé osoby jako delikventa.
A person of delinquent in the law if crime
Keywords: trestní právo; Kriminalita; mladistvá osoba; prevence