Financování malých a sttředních nemocnic v současných podmínkách - Matoušek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá rozborem situace v českém zdravotnictví. Na dvou konkrétních příkladech popisuje hospodaření zdravotnických zařízení.
Funding of small and medium hospitals in current conditions
Keywords: financování; Zdravotnictví; Nemocnice; hospodaření; zdravotní péče; zdravotnická zařízení