RFM analýza - Nováková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem této diplomové práce je navrhnout příklad využití RFM analýzy na dostupných datech. Tato práce se zabývá definicí základních pojmů v této oblasti, formulací problému, zpracováním dat pomocí RFM analýzy a následné vyhodnocení výsledků a formulace závěrů.
RFM analysis
Keywords: RFM analýza; recency; frequency; monetary; RFM analysis; recency; frequency; monetary