Marketingový výzkum - Marešová, Monika (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá marketingovým výzkumem variabilního příčkového systému Inka.
Marketing research
Keywords: Marketing; Marketingový výzkum; dotazníkové šetření; Dvůr Králové nad Labem