Dispečerské činnosti ve firmě Ewals Cargo Care Pardubice - Průša, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá vývojem společnosti Ewals, její historií a nabízeným portfoliem služeb. Dále jsou v bakalářské práci návrhy na snížení finančních nákladů ve firmě Ewals Cargo Care spol. s r. o. Pardubice. Obsahuje také návrhy na zlepšení, nebo zjednodušení dispečerských činností na pracovišti v Pardubicích.
Dispatching operations in the company of Ewals Cargo Care Pardubice
Keywords: logistika; terminálové tahače; konsolidace; návěsy; dispečeři; logistics; terminal tractors; consolidation; trailers; dispatchers