Systém managementu jakosti ve společnosti BENT CZ s.r.o. - Brůčková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem této práce je analýza systému managementu jakosti ve společnosti BENT CZ s.r.o. Teoretická část je zaměřena na historický vývoj jakosti a popis základních pojmů jakosti a managementu jakosti. Praktická část práce popisuje a analyzuje systém managementu jakosti ve společnosti BENT CZ s.r.o. V závěrečném vyhodnocení práce jsou uvedena doporučení zlepšujících opatření.
Quality management in Company BENT CZ s.r.o.
Keywords: systém managementu jakosti; jakost; neshodný výrobek; vizuální kontrola; Quality management system; quality; nonconforming product; visual checking