Celopapírová vazba : konvolut z františkánské knihovny v Moravské Třebové - Rajnišová, Anna (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce zachycuje restaurování konvolutu o čtyřech dílech s celopapírovou vazbou a s datací jednotlivých tisků v rozmezí druhé poloviny 17. až počátku 18. století. Po určení typologie a popisu poškození se text dokumentace věnuje restaurátorským zásahům, použitým materiálům a doporučení následného uložení exempláře.
Keywords: restaurátorské dokumentace; restaurování; tisky; konvoluty; knižní vazby; Typologie; papír