Nezaměstnanost na Třemošnicku v letech 1995-1997 - Lášková, Marta (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce v obecné části zpracovává rešerši, která se týká právní úpravy nezaměstnanosti v České republice, v praktické části charakterizuje vybraný region a trh práce v tomto regionu v letech 1995-1997.
Keywords: Nezaměstnanost; region Třemošnicko; státní politika zaměstnanosti; Úřad práce; Analýza