3D vizualizace pro tělesně postižené - Koutníková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato diplomová práce má za úkol zhodnotit stávající nástroje pro 3D vizualizaci, které je možné využít při modelování bezbariérových objektů a zároveň definovat jejich přínosy z hlediska bezbariérovosti. Hlavním cílem je vytváření modelů objektů v Google SketchUp s ohledem na osoby pohybově postižené.
3D visualization for the physically impaired people
Keywords: modelování; vizualizace; 3D; Google Sketch Up; tělesně postižení; bezbariérové prostředí; modeling; visualization; 3D; Google Sketch Up; physically impared people; barriers