Strukturované produkty na kapitálovém trhu a jejich využití v investičních portfoliích - Kycelt, Martin (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce pojednává o funkcionalitě strukturovaných produktů na kapitálovém trhu a o zákonitostech sestavování investičních portfolií. Získané poznatky následně ukazuje na praktické demonstraci sestavení portfolií ze strukturovaných produktů. Z pozorovaných závěrů tvoří investiční doporučení.
Structured products on the capital market and their use in investment portfolios
Keywords: investice; kapitálový trh; tvorba portfolia; strukturované cenné papíry; investments; capital market; portfolio creation; structured securities