Vlastnosti želatinovaných trhavin v závislosti na použitém dusičnanu amonném - Mátl, Jan (Univerzita Pardubice, 2013)
Předmětem diplomové práce je výzkum vlivu typu a granulometrie dusičnanu amonneho na vlastnosti želatinových trhavin.
Properties of gelatinized explosives in dependence on the used ammonium nitrate
Keywords: dynamit; želatinová trhavina; dusičnan amonný; dynamite; gelatinous explosive; ammonium nitrate