Oprava silnice III/32243 v ulici Žižkova v Sezemicích - Bárta, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá řešením opravy silnice III. třídy v obci Sezemice, která je hodnocena jako nevyhovující. Cílem práce bylo zpracovat technickou dokumentaci pro stavební povolení dle zákona o pozemních komunikacích.
REPAIR OF ROAD III/32243 IN ŽIŽKOVA STREET, SEZEMICE
Keywords: oprava; silnice; dopravní řešení; směrové řešení; výškové řešení; odvodnění; konstrukce vozovky; inženýrské sítě; poruchy