Výrobky a inovační procesy ve v.d. TVAR - Jupová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce popisuje problematiku inovačních procesů. Příkladem je výrobní družstvo TVAR Pardubice.
Products and process of inovation in v.d. TVAR
Keywords: výrobky; Inovace; inovační strategie; Tvar Pardubice; výrobní management; řízení firmy