Interní procesy v NAPA TRUCKS spol. s r. o. - Němcová, Mária (Univerzita Pardubice, 2023)
V bakalářské práci je nejprve teoreticky vymezena zkoumaná problematika. Dále byla provedena analýza vybraných interních procesů v NAPA TRUCKS spol. s r. o.. Konkrétně byla pozornost zaměřena na faktury přijaté a objednávky přijaté a následně byly navržena opatření ke zlepšení vybraných interních procesů v NAPA TRUCKS spol. s r. o.
The internal processes in NAPA TRUCKS spol. s r. o.
Keywords: NAPA TRUCKS spol. s r. o.; procesy; faktury přijaté; objednávky přijaté; digitalizace; NAPA TRUCKS spol. s r. o.; processes; invoices received; orders received; digitalization