Dopad GDPR na provoz vybraného podniku - Vytlačilová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato práce je zaměřena na analyzování dopadů, které Obecné nařízení o ochraně osobních údajů přináší na provoz vybraného podniku. Práce seznamuje s vývojem GDPR, jeho základními elementy a zásadami. Analyzování dopadů je provedeno na vybraný podnik ze třech nejpodstatnějších perspektiv - na podnik jako na celek, na zaměstnance a na klienty formou dotazníkových šetření, Analýzy Sebehodnocení a rozhovorem se správcem osobních údajů vybraného podniku.
The effect of GDPR on operation of selected enterprise
Keywords: GDPR; nařízení; ochrana osobních údajů; souhlas se zpracováním osobních údajů; subjekt údajů; dopad; GDPR; regulation; personal data protection; consent with personal data processing; subject of personal data; effect