Posouzení efektivnosti návrhu zahájení provozu nové letecké linky ČSA, a.s. - Králík, Marian (Univerzita Pardubice, 2004)
Návrh nové letecké linky do ruské destinace Samary a posouzení její efektivnosti
Project effectiveness assessment of opening of a new service by ČSA,a.s.
Keywords: Letecká doprava; Efektivnost; kalkulace nákladů; letecké linky