Dozor nad zadáváním veřejných zakázek - Kučerová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá dozorem nad zadáváním veřejných zakázek. Práce je rozdělena do tří částí. V první části práce jsem vysvětlila zákonnou úpravu zadávání veřejných zakázek, teoretický rámec a proces zadávání veřejných zakázek. Druhá část se zabývá vývojem trendů kontrolního procesu při zadávání veřejných zakázek v České republice a správními delikty při aplikaci zákona. Třetí část je zaměřena na časté příklady pochybení, kterého se zadavatelé veřejných zakázek dopouštějí.
Supervision of Public Contracts
Keywords: veřejné zakázky; zadávání veřejných zakázek; Úřad pro ochranu hospodářské soutěže; Nejvyšší kontrolní úřad; public procurement; procurement process; Office for the Protection of Competition; Supreme Audit Office