Produktová versus zákaznická segmentace v rámci České pošty, s. p. - Ungrová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá problematikou produktové segmentace a segmentace privátních a komerčních zákazníků v České poště, s. p. Vyzdvihuje důležitost správné segmentace, jakožto nástroje pro poskytování kvalitních služeb zákazníkům a dosažení významného postavení na trhu. Analyzuje současnou produktovou a zákaznickou segmentaci v České poště, s. p. a navrhuje možné změny v rámci jednotlivých segmentů, které České poště, s. p. umožní využít skrytý potenciál zejména v segmentu privátních zákazníků a povedou k posílení image České pošty, s. p., jakožto moderní obchodně - logistické společnosti.
Product versus customer segmentation at Czech Post state enterprise
Keywords: segmentace; Česká pošta, s.p.; produkty; zákazníci; služby; segmentation; Czech Post; products; customers; services