Studium kinetiky krystalizace amorfního ZrO2 - Pustková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce se zabývá určením kinetického modelu procesu krystalizace amorfních vzorků ZrO2 na metastabilní tetragonální formu.
Kinetic study of cristallization proces of amorphous ZrO2
Keywords: oxid zirkoničitý; kinetika krystalizace; diferenciální skenovací kalorimetrie