Motivation und ihre Effektivität im Deutschunterricht - Soldanová, Eva (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá významem motivace ve vyučování cizího jazyka na základní škole.
Motivace a její efektivita ve výuce německého jazyka
Keywords: výuka jazyků; Motivace; základní školy