Možnosti stanovení syntetických barviv v potravinách - Kuntoš, Martin (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce bylo prověřit možnosti použití HPLC k separaci a stanovení syntetických potravinářských barviv.
The Possibilities of determination of synthetic dyes in food
Keywords: potravinářská barviva; separace; stanovení; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie