Analýza personálních činností - Kučerová, Ladislava (Univerzita Pardubice, 1999)
Diplomová práce se zabývá analýzou personálních činností OkÚ Pardubice.
Analysis of personal activities
Keywords: okresní úřady; personalistika; personální management; adaptace; Pardubice