Návrh manažerského informačního systému - Semerád, Martin (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce ohsahuje kompletní návrh manažerského informačního systému. Vytvořený IS obsahuje více dílčích systémů, které jsou navzájem propojené.
Design of a managerial information system
Keywords: manažerská informatika; Informační systémy