Soubor typových situací řešených v prostředí GIS pro hasičský záchranný sbor - Řežábek, Karel (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je zaměřena na vytvoření souboru typových činností řešených v prostředí GIS u Hasičského záchranného sboru. Jednotlivé řešení jsou koncipovány, pro aktuální softwarové vybavení pro rok 2011. Práce je určena pro zaškolení a vysvětlení některých technických náležitostí, pro nové techniky operačního střediska Hasičského záchranného sboru.
The set of type situations solved in GIS environment for Rescue Fire Brigade
Keywords: Integrované záchranné systémy; Hasičské záchranné sbory; Geografické informační systémy; Integrated rescue systems; Rescue fire brigades; Geographic information systems