Geomarketing a jeho využití v poštovních službách - Pěchoučková, Kristina (Univerzita Pardubice, 2011)
Obsahem bakalářské práce je charakteristika geomarketingu, náhled na jeho využití na trhu poštovních služeb u vybraných poštovních operátorů. Cílem této práce je stanovit příčinu pomalého rozšiřování geomarketingových služeb a navrhnout možná řešení v oblasti poštovních služeb.
Geomarketing and it's use in postal services
Keywords: geomarketing; geomarketingové služby; marketingový mix; geografie; poštovní operátoři; geomarketing services; marketing mix; geography; postal operators