Geographische Namen - Vránová, Eva (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zaměřuje na didaktické použití geografických názvů ve výuce německého jazyka. Popisuje cíle výuky, didaktické metody a plány průběhu vyučování.
Geografické názvy
Keywords: němčina; výuka; didaktika; zeměpis