Analýza a optimalizace logistických procesů ve vybrané společnosti - Koutník, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zabývá analýzou a optimalizací logistických procesů ve vybrané společnosti, která působí v oboru automobilového průmyslu jako dodavatel první úrovně. První část bude zaměřena na představení společnosti. Následně se představí používaný koncept dopravy a bude provedena analýza procesů zejména na vstupu a výstupu ze skladu. V návrhové části budou představeny návrhy, které vybraná slabá místa optimalizují. Tyto návrhy budou zaměřeny na reálné použití v praxi. Vyhodnocení pak bude provedeno i z pohledu praktických zkušeností autora přímo ze zkoumané společnosti.
Analysis and optimisation of logistic processes in chosen company
Keywords: automobilový průmysl; doprava; logistika; inteligentní parkoviště; skladování; automotive; inteligent parking system; logistics; transport; warehousing