Internet ve veřejné správě - Houserová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá využitím Internetu ve veřejné správě. Zaměřuje se především na využití Internetu ke komunikaci ve vybrané instituci veřejné správy - Magistrátu města Hradce Králové. Důraz je kladen na analýzu využívání elektronického podpisu jako prostředku pro elektronickou komunikaci. V práci je hodnoceno množství žádostí podaných s elektronickým podpisem v poměru k celkovému množství žádostí. Práce zpracovává množství dokumentů podaných na magistrát města za poslední čtvrtletí roku 2004.
Internet in public administration
Keywords: Internet; WWW; elektronická pošta; vyhledávací služby; Elektronický podpis; Magistrát města Hradec Králové; Komunikace; veřejná správa