Příprava e-Learningového kurzu pro předmět KPSI1 – OSI, propojování sítí - Zumrová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována tvorbě E-learningového kurzu se zaměřením na téma OSI, propojování sítí pro předmět KPSI1 – "Počítačové sítě 1" kombinované formy studia. Nejprve jsou vysvětleny pojmy distanční vzdělávání a E-learning a nastíněny zásady tvorby E-learningového kurzu. Následuje popis jednotlivých kapitol kurzu, vypracovaného v XHTML editoru eXe.
Processing of the E-learning course for the subject KPSI1 - OSI, Internetworking
Keywords: distance education; reference model ISO/OSI; TCP/IP; Internetworking; distanční vzdělávání; E-learning; referenční model ISO/OSI; TCP/IP; propojování sítí