Stanovení tiskových parametrů dvoubarvového archového ofsetového stroje POLLY 266AH - Vondráček, Karel (Univerzita Pardubice, 2003)
Pomocí navrženého testovacího obrazce byly stanoveny tiskové parametry dvoubarvového ofsetového stroje v závislosti na různých typech potiskovaných materiálů.
Two-colour sheet offset machine POLLY 266AH print parameters determination
Keywords: tiskové parametry; kvalita tisku; ofsetový tisk