Jazyk Python jako skriptovací jazyk pro Blender - Kraus, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce "Jazyk Python jako skriptovací jazyk pro Blender" se zaměřuje na využití programovacího jazyka Python na skriptování v programu Blender. Práce zahrnuje stručný úvod do programovacího jazyka Python a programovací rozhraní programu Blender
Python as a scripting language for Blender
Keywords: Blender; Python; skriptování; zásuvné moduly; modelování; Blender; Python; scripting; plug-in modules; modeling