Vytvoření zařízení nahrazující současné medicínské přístroje pro léčbu tupozrakosti - Gago, Lumír (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce pojednává o inovaci Campbellova zrakového stimulátoru a převedení léčebného principu na dotyková zařízení s operačním systémem Android. Léčebný princip je navíc rozšířen o standard Heal & Play.
Creating a device replacing the current medical devices for the treatment of amblyopia
Keywords: amblyopia; lazy eye; Java; Android; mobile devices; graphics; games; Heal & Play; tupozrakost; amblyopie; nemoc líného oka; mobilní zařízení; grafika; hry