Strategické řízení a jeho využití v praxi - Rychtr, Marek (Univerzita Pardubice, 2005)
Strategické řízení a jeho využití v praxi, tvorba strategie pro konkrétní firmu.
Strategic management and its application in practise
Keywords: Strategické řízení; firemní systémy; strategie firmy