Strategický plán obce / města z pohledu rovných příležitostí (gender analýza strategického plánu) - Rejmanová, Ludmila (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá rovnými příležitostmi ve strategickém plánování. Jejím cílem je provedení genderové analýzy strategického plánu vybrané obce / města a její následné zhodnocení. Součástí je i navržení metodiky pro aplikaci genderové analýzy strategických dokumentů obcí, měst a regionů.
Strategic plan of municipality / town from the view of equal opportunity (gender analysis of strategic plan)
Keywords: strategický plán; strategické plánování; gender; rovné příležitosti; genderové rozpočtování; gender analýza; strategic plan; strategic planning; gender; equal opportunity; gender budgeting; gender analysis