Správní soudnictví v České republice - Kalfířt, Aleš (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá problematikou správního soudnictví. Zaměřuje se na historický vývoj správního soudnictví na území ČR, popisuje současnou úpravu správního soudnictví v občanském soudním řádu a dále popisuje reformu správního soudnictví a budoucí platnou právní úpravu.
Administrative justice in the Czech republic
Keywords: správní soudnictví; správní právo; soudní řád; právní úpravy; Česká Republika