Vedení a motivace pracovníků ve Výzkumném ústavu organických syntéz, a.s. - Šírová, Martina (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou vedení a zejména motivace manažerů a pracovníků ve Výzkumném ústavu organických syntéz a.s., Pardubice.
Leadership and motivation on employees in research institute for organic synthess, Pardubice
Keywords: personální management; řízení; Lidské zdroje; Motivace; Odměňování