Chráněný trh práce jako nástroj sociálního začleňování znevýhodněných osob - Honzerová, Marie (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem práce je analýza chráněného trhu práce jako nástroje aktivního řešení nepříznivé sociální situace různých skupin osob. Na základě analýzy bude definována jedna vybraná znevýhodněná skupina osob, na které budou ukázány možnosti a meze tohoto konceptu.
Sheltered labour market as a tool for social inclusion of disadvantaged people
Keywords: chráněný trh práce; zaměstnanost; osoba se zdravotním znevýhodněním; státní politika zaměstnanosti; sociální začleňování; protected labour market; employment; people with disadvantages; state policy of employment; social inclusion