Rizika bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve vybraném podniku - Holec, Marek (Univerzita Pardubice, 2014)
V průběhu bakalářské práce bude věnována pozornost problematice bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Právním předpisům a normám, které ji upravují. Dále součástí práce je identifikace a hodnocení rizik v obecné rovině a následně v prostředí podniku.
Work safety and health protection risks of a chosen company
Keywords: bezpečnost práce; ochrana zdraví; rizika; analýza rizik; occupational safety; health protection; risks; risk analysis