Ochrana spotřebitele - Houfová, Marie (Univerzita Pardubice, 1995)
Hlavním cílem práce je přiblížit systém ochrany spotřebitele. Dále jsou zde přiblíženy i fungující zahraniční systémy ochrany spotřebitele.
Keywords: ochrana spotřebitele; spotřebitelé; právo; Jakost; Zákon; Skandinávské země; Velká Británie; Rakousko; Spojené státy americké; průzkum; Analýza