On-line kurz výuky češtiny - Trojánek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem této práce je vytvoření funkční aplikace, která bude umožňovat on-line výuku češtiny pro cizince.
Czech language on-line course
Keywords: kurzy; čeština; angličtina; online; učení; testy; lekce; audio; courses; Czech; English; learning; tests; lessons