Distribuční aktivity zvolené organizace - Zubová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se věnuje tématu "Distribuční aktivity zvolené organizace", kde zkoumanou společností je XEL, s.r.o. Úvodní část pojednává o jednotlivých pojmech spojených s distribucí. V rámci druhé části je prováděna analýza současných distribučních aktivit. Cílem práce je návrh možného zlepšení distribuce ve formě vybudování maloobchodu. Celá práce odpovídá v plném rozsahu zadání bakalářské práce.
Distribution activities of the selected organization
Keywords: distribuce; maloobchod; zákazníci; distribuční aktivity; propagace; distribution; retail; customers; distriburion activities; promotion