Hardwarový simulátor technologického zařízení - Pecina, Jiří (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zabývá návrhem a konstrukcí Hardwarového simulátoru. V práci je řešena problematika vytváření modelů. V rámci práce je podrobný rozbor použitých komponent a měření na zkonstruovaném zařízení
Hardware simulator of technological equipment
Keywords: hardwarový simulátor; simulace; mikrokontroler; hardware simulator; simulation; microcontroler