Informační podpora systému managementu jakosti - Pešková, Hana (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce poukazuje na důležitost informační podpory systému managementu jakosti v organizacích. Vychází při tom z požadavků normy ČSN EN ISO 9001:2001 na dokumentaci, realizaci procesů, měření, analyzování a zlepšování procesů, u kterých je softwarová podpora žádoucí a kterou lze realizovat. Splnění těchto požadavků je pro úspěšný chod celopodnikového řízení nezbytným předpokladem.
The information system as means of support of the quality management system
Keywords: Information Systems; Quality; processes; process approachs; analyses; information support; metrology; Informační systémy; Jakost; procesy; procesní přístupy; analýzy; informační podpora; metrologie; Management