Získávání a výběr zaměstnanců ČSOB Pojišťovny, a. s., člen holdingu ČSOB - Pyšná, Veronika (Univerzita Pardubice, 2006)
Náplní bakalářské práce je analýza možností získávání a výběru pracovníků v ČSOB Pojišťovně, a. s., člen holdingu ČSOB. Cílem této práce je souhrn doporučení optimálního získávání a výběru pracovníků ČSOB Pojišťovny, a. s., člen holdingu ČSOB. V první kapitole je vysvětlena úloha personální práce a její význam pro organizaci. Další část analyzuje jednotlivé metody získávání a výběru pracovníků. Ve třetí kapitole je popsán proces personální práce ČSOB Pojišťovny, a. s.. V poslední kapitole je hodnocen současný stav a návrhy pro zlepšení
The recruitment and selection of employees of ČSOB Pojišťovna, a. s., member of the ČSOB holding company
Keywords: Employees; selections; recruitments; Human Resources; pracovníci; zaměstnanci; výběry; získávání; Lidské zdroje