Řízení zásob ve vybraném podniku - Štursová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce je zaměřena na řízení zásob v konkrétním výrobním závodu dané společnosti. Teoretická část se na úvod zabývá teorií skladových zásob a dále popisuje problematiku jejich řízení. V praktické části je analyzován systém řízení skladových zásob v tomto daném závodu včetně identifikace nedostatků a rizik. Návrhová část práce obsahuje návrhy opatření, které by měly přispět ke zlepšení aktuálního stavu.
Inventory management in a selected company
Keywords: řízení zásob; ABC analýza; dispoziční nákup; obalová logistika; inventory management; ABC method; dispositional purchase; packaging logistics