Využití hudební teorie při řešení optimalizačních problémů - Míča, Ondřej (MAGNANIMITAS, 2017)
Hudba obklopuje téměř každého z nás každý den. Tento text se zabývá možným vztahem mezi hudební skladbou a možnostmi matematických řešení optimalizačních úloh.
Possibilities of using music theory for solving optimization problems
Keywords: hudba; optimalizace; music; optimization