Informační systém obce Loučeň - Červinka, Jakub (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se věnuje problematice informačního systému obce Loučeň. Nejprve jsou porovnány již existující informační systémy okolních obcí, případně měst a také popsány technologie, které byly použity pro vývoj aplikace. Samotná aplikace umožňuje informovat občany o veškerém dění v obci. K vytvoření aplikace byla použita databáze Oracle, z které zde máme ukázky, a nad samotnou databází je aplikace napsaná v jazyce PHP.
Information system of Loučeň
Keywords: informační systémy; IS; PHP; HMTL; CSS; Oracle; databáze; WWW; webové aplikace; information systems; database; WWW; web aplication