Robotický manipulátor - Vašek, Dušan (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce je zaměřena na navrhnutí a realizaci manipulátoru. Pojednává o návrhu mechanických části, řídící elektroniky a počítačové aplikace. Práce obsahuje v teoretické části úvod do problematiky průmyslových manipulátoru. Praktická část se zaměřuje na návrh a konstrukci mechanických částí a řídící elektroniky a sepsání příslušných programů.
Robotic manipulator
Keywords: ATmega32; roboty; manipulátory; C#; servomotory; ATmega32; robots; manipulators; C#; servomotors