Řízení zásob ve společnosti Britterm, a.s. - Dykast, Radek (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na oblast řízení zásob ve společnosti Britterm, a.s., s cílem zlepšení současného řízení zásob v této společnosti. Teoretická část obsahuje související okolnosti ohledně skladování, samotných zásob, objednacích systémů a ukazatelů úrovně řízení zásob. Praktická část obsahuje analýzu řízení zásob ve společnosti Britterm, a.s., spolu s návrhy na zlepšení řízení zásob v podniku.
Inventory management in the company Britterm, a.s.
Keywords: zásoby; řízení zásob; skladování; objednací množství; peněžní výdaje; poptávka; stocks; inventory management; storage; order quantity; cash expenditure; demand